Ouderen

Vrijetijdsbesteding

Bij de Hartekamp Groep begrijpen we dat het voor mensen met een beperking niet makkelijk is om een hobby uit te oefenen of een sportclub te vinden. Daarom organiseren we speciale activiteiten. Er zijn (sport)clubs en muziekverenigingen en activiteiten in het weekend. En er is een soos voor bewoners van onze woongroepen en voor mensen van buiten.

Een overzicht van ons aanbod op locatie Heemskerk, kijk  hier.
Een overzicht van ons aanbod op locatie Hartekamp, kijk hier.

Op stap in de buurt 
Voor cliënten die graag dingen in de buurt doen, bieden de sites van MEE Noordwest-Holland en MEE Amstel en Zaan uitkomst. Daarop staat alles wat speciaal voor volwassenen georganiseerd wordt. Van sportclub tot paardrijden en handwerken. Als u wilt dat we meekijken naar het vinden van een passende activiteiten, doen we dat graag. 

Een maatje
Soms is het prettig om alleen te zijn. Maar er kunnen ook momenten zijn dat de cliënt liever iets samen met iemand doet. Zoals samen met de trein of de bus reizen. Of thuis een spelletje doen of een film kijken. Voor iedereen die bij de Hartekamp Groep woont is een maatje aan te vragen via vtenv@hartekampgroep.nl.

Stichting De Zevensprong
Bij Stichting De Zevensprong is van alles te doen voor mensen met een verstandelijke beperking. Paardrijden bijvoorbeeld, maar er zijn ook speciale gymnastieklessen en er wordt voetbal en kanovaren aangeboden. Ook organiseert de stichting
sportdagen en bijzondere evenementen als een tandemfietstocht. Kijk op www.stichtingdezevensprong.nl voor meer informatie.

Stichting De Baan
Stichting De Baan is een leuke club waar cliënten kunnen sporten of cursussen kunnen volgen. Zo is er een kookclub, izjn er dansactiviteiten en kunnen cliënten meezingen in een koor. Ook is er een disco en zijn er verschillende mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten. Zoals een koffiemiddag, een eetcafé en een zaterdagsoos. Meer weten? Kijk op www.stichtingdebaan.nl.

 

Vrijetijdsbesteding