Disclaimer

Disclaimer
Hoewel we de grootst mogelijke zorg besteden aan de inhoud van deze site, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Ondanks alle inspanningen kan de Hartekamp Groep niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en te allen tijde actueel is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. De organisatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen voortkomend uit eventuele onjuist- en/of onvolledigheden. Vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kunt u kenbaar maken via communicatie@hartekampgroep.nl

Rechten
De afbeeldingen op deze site zijn niet rechtenvrij. Overige informatie op de site mag niet zonder toestemming worden overgenomen. De inhoud van de site mag slechts worden gebruikt voor niet-commerciële privé-doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de Hartekamp Groep.

Privacy
We verzamelen alleen anonieme informatie. We verzamelen uw precieze locatie niet. We delen uw persoonlijke gegevens niet met andere bedrijven. We ondernemen stappen om persoonlijke informatie te beschermen.

Informatie die u aan ons verstrekt door gebruik te maken van het contactformulier, worden verwerkt met als enige doel de relatie met u te onderhouden en zal niet aan derden worden verstrekt zonder uw voorafgaande toestemming.