Heemstede Loop: € 1.266,- voor Fonds Hartewensen

Op de achtste editie van de Heemstede Loop op 29 oktober was Stichting Fonds Hartewensen/ de Hartekamp Groep weer als goede doel verbonden aan de Heemstede Loop. Bij inschrijving konden de deelnemers een donatie doen aan Fonds Hartewensen en dat resulteerde in het prachtige bedrag van € 1.266,-

Stichting Fonds Hartewensen zet zich al bijna 50 jaar in voor de vervulling van droomwensen van cliënten van de Hartekamp Groep. Kleine en grote wensen die het leven van mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking leuker en kleurrijker maken en die niet betaald kunnen worden vanuit de reguliere vergoedingen. 

Dankzij jullie is de vervulling van de droomwens van de cliënten die wonen op de Eekhoornlaan 43, locatie Hartekamp in Heemstede, realiteit geworden! 

In de tuin staat een oude schommel, die niet meer aan de gestelde veiligheidseisen voldoet en vervangen moet worden. De schommel is een belangrijk middel bij het bieden van ontspanning, vorm van contact, het bieden van veiligheid en sensorisch spel. Wat geweldig dat de nestschommel die de cliënten zo graag willen, er binnenkort zal staan. 

Marian Stet (Raad van Bestuur de Hartekamp Groep) en Els Flipphi (Fonds Hartewensen) hebben de cheque met veel plezier in ontvangst genomen.

Heel veel dank daarvoor, mede namens de cliënten van Eekhoornlaan 43!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel dit nieuwsbericht