Start Week Zorg en Welzijn op Hartekamp

Start Week Zorg en Welzijn op Hartekamp

Olympisch kampioen Maarten van der Weijden landt maandag 12 maart met een helikopter in de buurt van het terrein van de Hartekamp Groep in Heemstede. De bekende vlogger Gewoon Thomas (Thomas van Grinsven) vergezelt Maarten.

Na de landing op de Glipperweg fietsen zij per duo-fiets met cliënten naar locatie Hartekamp een paar minuten verderop. Cliënten, vrijwilligers en medewerkers van de Hartekamp Groep verwelkomen Maarten en Thomas daar.

Hiermee opent hij officieel de Week van Zorg en Welzijn (12 t/m 17 maart) waar Van der Weijden ambassadeur van is. In het zwembad op het terrein gaat Maarten een half uur zwemmen als training.

Programma (onder voorbehoud):
Hartekamp Groep, Herenweg 5 Heemstede

Maandag 12 maart
13.11 uur: Landing helikopter met Maarten van der Weijden en vlogger Gewoon Thomas
13.25 uur: Aankomst Maarten op de duofiets op locatie Hartekamp
13.30 uur: Welkomstwoord Marian Stet, lid Raad van Bestuur Hartekamp Groep in Orangerie
13.35 uur: Maarten staat pers te woord; legt uit wat hij komt doen
13.45 uur: Maarten en Thomas gaan met cliënten op duofiets richting zwembad
14.00 uur: Maarten gaat half uur zwemmen
14.35 uur: Maarten geeft startschot of coacht de zwemestafette
14:45 uur: Gelegenheid voor pers om Maarten te spreken
15.00 uur: Vertrek naar helikopter
15:11 uur: Vertrek Maarten en Thomas met helikopter

Kick off Week Zorg en Welzijn
In ieder van de 14 zorgregio’s in Nederland gaat Maarten van der Weijden een half uur gaan zwemmen in een zwembad bij een zorg- of welzijnsorganisatie. Tussen deze zwembaden verplaatst hij zich met een auto of een helikopter. Van Groningen tot Limburg, van Zeeland tot Utrecht, Maarten gaat overal langs! In totaal is hij ruim 24 uur bezig met deze tocht, hij start op zondag avond 11 maart en is op maandag avond 12 maart klaar. We laten hiermee de diversiteit en de dynamiek van zorg en welzijn aan heel Nederland zien: zorg gaat immers ook 24/7 door!

Trots
We zijn ongelooflijk trots op onze collega’s die dag in dag uit topprestaties leveren. We hebben een aantal van hen bereid gevonden hun persoonlijke verhalen te vertellen. Via Facebook vertellen zij dat persoonlijke verhaal, het plezier waarmee zij werken en ook hoe hard ze daarvoor werken.  Van 12 tot en met 17 maart elke dag een nieuw verhaal.

Topzorg = Topsport
Maarten van der Weijden weet als geen ander wat het betekent om topprestaties te leveren. Topzorg is ook topsport waar je echt moet aanpoten. Een ijzersterke conditie, alles in de gaten houden, sterk, flexibel, positief en alles in het werk stellen om een doel te bereiken. Dat doe je natuurlijk niet alleen, dat doe je samen met een topteam.  Precies als werken bij de Hartekamp Groep. Wij bezorgen de bewoners en de mensen die dagbesteding hebben een goede dag. Elke dag opnieuw. Dat geeft voldoening. Zorg is het mooiste vak dat er is. Onze medaille? De glimlach van de bewoner of een bewoner die voor het eerst iets nieuws doet. Dat is onze medaille.

Werken in de zorg is meer dan een vak.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel dit nieuwsbericht