Bezorg met je Oldtimer onze cliënten de dag van hun leven!

Bezorg met je Oldtimer onze cliënten de dag van hun leven!

Heb jij een prachtige Oldtimer waar je graag in rond rijdt? Of misschien heb je een hele leuke Youngtimer.  Afgelopen jaar hebben cliënten van de Hartekamp Groep in Heemstede genoten van alle enthousiaste vrijwilligers met hun prachtige auto’s.

Dit jaar starten we in Heemskerk. Op 16 september tussen 11.30 en 12.30 uur verzamelen we bij de Hartekamp Groep Heemskerk, Cirkel 1 te Heemskerk. De ontvangst is met koffie en een lunchpakket. Om 13.30 uur is de start. De rit wordt begeleid door het Motor Begeleiding Team, EHBO IJmond en de politie. We rijden ongeveer 1,5 uur door de  wijde omgeving van Heemskerk. De old(young)timers vormen een mooie, opvallende  stoet door het Noord-Hollandse landschap. Als wij door de dorpen rijden laten wij ons flink horen en we worden altijd enthousiast begroet door passanten. 

Ook voor dit jaar zijn we op zoek naar mensen met een mooie oldtimer die het leuk vinden om onze cliënten een geweldige dag te bezorgen. Vind je het leuk om een toertocht te maken met onze cliënten, meld je dan aan via westerink1955@ziggo.nl.  

Ook voor  meer informatie kunt u mailen of bellen met  Aart en Petra Westerink 06-51085602.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel dit nieuwsbericht