Volwassenen

Vrijetijdsbesteding

Bij de Hartekamp Groep begrijpen we dat het voor mensen met een beperking niet makkelijk is om een hobby uit te oefenen of een sportclub te vinden. Daarom organiseren we speciale activiteiten. Er zijn sport-, hobby- en muziekclubs en activiteiten in het weekend. Veel cliënten die wonen bij de Hartekamp Groep maken gebruik van deze activiteiten en ook deelnemers van buitenaf zijn van harte welkom.

Een overzicht van ons aanbod in Heemskerk vindt u hier.
Een overzicht van ons aanbod op locatie Hartekamp vindt u hier

Op stap in de buurt

Voor cliënten die graag dingen in de buurt doen, bieden de sites van MEE Noordwest-Holland en MEE Amstel en Zaan uitkomst. Daarop staat alles wat speciaal voor volwassenen georganiseerd wordt. Van sportclub tot paardrijden en handwerken. Als u wilt dat we meekijken naar het vinden van een passende activiteit, doen we dat graag. 

Een maatje
Sommige volwassenen hebben een klein sociaal netwerk, maar willen wel graag met iemand gezellige dingen doen. Zoals samen met de trein of de bus reizen, fietsen of postzegels verzamelen. Of samen naar de bioscoop gaan of een borrel op het terras doen. Voor iedereen die bij de Hartekamp Groep woont is een maatje aan te vragen via vtenv@hartekampgroep.nl. 

Stichting De Zevensprong
Bij Stichting De Zevensprong is van alles te doen voor mensen met een verstandelijke beperking. Paardrijden bijvoorbeeld, maar er zijn ook speciale gymnastieklessen en er wordt voetbal en kanovaren aangeboden. Ook organiseert de stichting sportdagen en bijzondere evenementen als een tandemfietstocht. Kijk op www.stichtingdezevensprong.nl voor meer informatie.

Stichting De Baan
Stichting De Baan is een leuke club waar cliënten kunnen sporten of cursussen kunnen volgen. Zo is er een kookclub, zijn er dansactiviteiten en kunnen cliënten meezingen in een koor. Ook is er een disco en zijn er verschillende mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten. Zoals een koffiemiddag, een eetcafé en een zaterdagsoos. Meer weten? Kijk op www.stichtingdebaan.nl.

Vrijetijdsbesteding